Sazka je největší partner českého sportu

14. 3. 2017

2 min.

Sazka je největší partner českého sportu

Sazka Olympijský víceboj funguje už třetí rokem. Je do něj zapojeno 1850 škol po celé republice a na 270 tisíc dětí. Program Olympijský diplom dětem ukáže jejich silné sportovní stránky a doporučí vhodný sport, kterému se mohou věnovat. Olympijský odznak pak umožňuje těm nejnadanějším účastnit se závodů, ve kterých soupeří školy mezi sebou. Sportování dětí podporuje řada současných i bývalých olympioniků, kteří děti pravidelně navštěvují ve školách.

Největší databáze sportvokoli.cz

Unikátním projektem Sazky a Českého olympijského výboru je portál www.sportvokoli.cz. Jde o největší veřejnou databázi sportovních klubů. Rodiče i široká veřejnost se na tomto webu dozví rady a doporučení, jak nejlépe se sportem začít. Mohou si okamžitě vybrat z více než 15 000 sportovních klubů ten pravý v okolí bydliště nebo školy pro svoje děti. Na webu je také kalendář akcí, na kterých si můžete s rodinou zasportovat, dále zpravodajství ze světa sportu, informace o tom, kolik stojí jaký sport, a mnoho dalšího.

Součástí projektu je výzva Dostaň Jágra! Děti prostřednictvím natočeného videa soutěží o účast na sportovním dni, kde se můžou setkat a zasportovat si přímo s Jaromírem Jágrem. Slavný český hokejista také zveřejňuje sportovní výzvu #DASTO, která se stala hitem na sociálních sítích. Zapojily se už stovky lidí včetně známých youtuberů. Stačí se u výzvy natočit nebo vyfotit a s hastagem #DASTO zveřejnit na svém facebooku nebo instagramu.

Podpora i pro sociálně znevýhodněné děti

Sazka je také hlavním partnerem České olympijské nadace, která umožňuje sportovat dětem ze sociálně slabých a znevýhodněných rodin. Nadace funguje už pátým rokem a za tu dobu rozdělila mezi 1 254 dětí 7 014 960 korun. Rodiny peníze využívají na pořízení sportovního vybavení, zaplacení členských příspěvků v oddílech, sportovních kempů nebo soustředění. O rozdělení peněz hlasují hvězdy českého sportu.

Sazka je partnerem CzechTeamu

Sazka je také generálním partnerem Českého olympijského týmu a podílí se na přípravě našich vrcholových sportovců. Program má za cíl maximalizovat počet medailí na mezinárodním poli, zejména na olympijských hrách. Snahou je vytvořit excelentní podmínky, které se vyrovnají nejsilnějším zahraničním týmům.

Sportuje celá Sazka

Ke sportu mají blízko i zaměstnanci Sazky. U většiny platí, že se pravidelně věnují nějaké sportovní aktivitě – oblíbený je fotbal, hokej, stolní tenis, badminton, joga, crossfit, TRX a našla by se spousta dalších. Přímo v budově je možné v rámci relaxace hrát minigolf, protáhnout se na gymnastických náčiních a momentálně se buduje nové fitness centrum. Sazka má pro zaměstnance FIT program, v rámci kterého si můžete zajít na masáž, dostanete vitamíny v podobě čerstvého ovoce a nabízíme oblíbenou kartu Multisport. Sazka je hrdým partnerem sportu. Společně rosteme a společně i pomáháme.

Hľadáte svoju ďalšiu pracovnú príležitosť?

Viac ako 200 000 kandidátov našlo prácu s Welcome to the Jungle

Preskúmať pracovné miesta