Chcete si cez Vianoce privyrobiť? Kaufland ponúka možnosti pre všetkých

11 nov 2020

1 min

Chcete si cez Vianoce privyrobiť? Kaufland ponúka možnosti pre všetkých

Jeden z najväčších obchodných reťazcov na Slovensku zažíva počas sviatkov zvýšený nápor, a preto nie je o zaujímavé pracovné príležitosti núdza. Kaufland ponúka študentom nad 18 rokov brigády, ale hľadá aj zamestnancov na plné a skrátené úväzky. Každý má tak šancu získať nové skúsenosti a pred Vianocami si privyrobiť niečo navyše. „Vo sviatočnej sezóne u nás nájdu uplatnenie záujemcovia o prácu priamo v prevádzke či v logistike. Ponúkame množstvo rôznorodých činností, pri ktorých si záujemca nielen privyrobí, ale získa i cennú prax vo veľkom reťazci,“ upresňuje riaditeľka oblasti ľudských zdrojov spoločnosti Kaufland Karin Marková.

Lákadlom sú atraktívne mzdy

Reťazec sa radí medzi najlepšie platiacich zamestnávateľov v segmente. Navyše, ak sa v Kauflande osvedčíte, môžete sa tešiť na ročné zvyšovanie platu počas 4 rokov pri plnom i čiastočnom úväzku. „Ohodnotenie zamestnancov nad úrovňou priemeru trhu je pre nás jedným z hlavných cieľov. Ceníme si prínos našich zamestnancov a ich prácu. Taktiež preplácame každú minútu nadčasu,“ uvádza Karin Marková.

image

Benefity pre spokojný život

Spoločnosť však nie je zaujímavá iba finančne. Široká ponuka benefitov je príjemným spestrením pracovného života jej zamestnancov. Ak ste jedným z nich, môžete sa tešiť na výhody, ako je obľúbená Multisport karta, vernostná dovolenka nad rámec zákona či vyhľadávaný sabatikal. Príjemným bonusom sú tiež vianočné balíčky, darčekové poukážky, zľavy u partnerov spoločnosti či príspevky pri rôznych životných udalostiach. „Zameriavame sa predovšetkým na aktivity podporujúce zdravie, pričom berieme do úvahy reálne potreby zamestnanca v jeho bežnom živote,“ vysvetľuje Marková.

Za svoj prístup k zamestnancom si Kaufland vyslúžil aj ocenenie Top Employer Slovakia 2020, ktoré udeľujú odborníci na ľudské zdroje na základe nezávislého auditu.

Dnes skladník, zajtra vedúci

Kaufland kladie dôraz aj na kariérny rast svojich zamestnancov. V spoločnosti nájdete viacero príkladov šikovných ľudí, ktorí sa počas svojho pôsobenia vo firme vypracovali na vedúcich pracovníkov. Jedným z nich je aj Peter Friedl, ktorý v Kauflande pracuje už 11 rokov. „Nadriadení prostredníctvom systému talent manažmentu so zamestnancami v tíme intenzívne pracujú, čo každého z nás kariérne posúva – napríklad aj zo skladníka na vedúceho zmeny, ako to bolo v mojom prípade. Okrem toho máme všetci možnosti výberu odborných či jazykových kurzov a školení, ktoré sú relevantné pre našu prácu i osobný rozvoj,“ vysvetľuje Peter.

image

Staňte sa členom tímu Kauflandu aj vy

Aj v týchto mesiacoch hľadá obchodný reťazec Kaufland nových zamestnancov do svojich tímov. Všetky aktuálne pracovné pozície vždy nájdete na webovej stránke spoločnosti www.kariera.kaufland.sk. Uchádzať sa o ne môžete vyplnením jednoduchého elektronického formulára.