3 profesijné a HR eventy, ktoré stojí za to navštíviť

Feb 19, 2020

1 min

3 profesijné a HR eventy, ktoré stojí za to navštíviť

Si vysokoškolák, čerstvý absolvent, alebo len cítiš, že prišiel čas na zmenu práce? Potom čítaj pozorne ďalej. V nasledujúcich riadkoch totiž nájdeš tipy na tri eventy, ktoré by ti nemali ujsť.

Profesia Days

Už 4. - 5. marca ťa čaká najväčší veľtrh práce na Slovensku v bratislavskej Inchebe. Profesia days asi netreba nikomu zdĺhavo predstavovať, no ak máš rád/a čísla, dáta a láka ťa svet financií, určite sa zastav pri profesionáloch z Johnson Controls International. Radi sa s tebou porozprávajú o aktuálnych ponukách práce, či živote v tejto nadnárodnej spoločnosti. Na svoje si však príde každý. V bohatom programe nebudú chýbať ani zaujímaví speakri z oblasti marketingu, architektúry, či médií. Vstup je zdarma vítaní sú všetci, ktorí sú pripravení chopiť sa zaujímavých pracovných príležitostí.

Deň absolventov

Ako už názov napovedá, tento deň je určený predovšetkým študentom končiacich ročníkov a absolventom Ekonomickej Univerzity v Bratislave. Práve tu môžu už 17. marca 2020 stretnúť zamestnancov známych spoločností a porozprávať sa o všetkom, čo ich zaujíma z oblasti ekonómie a financií. K tejto téme majú čo povedať aj profesionáli z Johnson Controls International, ktorým je dobre známe nie len finančné, ale aj medzinárodné a multikultúrne prostredie. Preto ak hľadáš spoločnosť, kde využiješ napr. anglický jazyk, Johnson Controls International je tou správnou voľbou. Dvere univerzity sú však otvorené aj pre študentov nižších ročníkov, ktorí majú chuť vyskúšať si trainee programy a nabrať praktické skúsenosti. Na túto akciu sa môžeš prísť pozrieť zdarma, no nezabudni sa na ňu vopred zaregistrovať.

image

Night of Chances Finance

Priaznivcov večerných akcií v neskorších hodinách určite poteší Night Of Chances Finance.
Na tomto celovečernom evente sa opäť stretnú podnikatelia z praxe, profesionáli z oblasti IT a nebudú chýbať ani predstavitelia nadnárodných spoločností ako Eset, Swiss Re alebo Johnson Controls International. Práve tu máš príležitosť vypočuť si radu odborných prednášok, panelových diskusií, workshopov a za zmienku stojí aj kariérny speedating. Preto si dobre poznač dátum 25. marca 2020, a príď si do priestorov Ekonomickej univerzity v Bratislave po informácie „z prvej ruky“. Svoj lístok si môžeš zakúpiť na tejto stránke.

Topics discussed